Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


var rädd om dig klokuggla kram <3


går det att skriva känslan fullt ut ?



att älska någon med hela sin själ
varje andetag
att förlora den älskade
i olycka eller sjukdom
en så gränslös oerhörd sorg
formulera den i bokstäver
ge denna sorg rättvisa så alla förstår
bara tanken du faller
som trädet utför ditt berg
och jag aldrig finner dig...
tanken gör ont
men fann jag dig i ditt blod
ger jag dig mitt
bara du lever över


förstår henne
som fortsatte leva sitt liv
i rummet där han andats sista andetaget
för att ständigt
vistas i hans närhet
och innan hon gav sig åt natten
bad hon om att få drömma hans drömmar
och lyftas bort med dem




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-17 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP