Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Pedofilerna i kyrkan!

Så handlar inte 

en ödmjuk

troende,

så handlar

inte en präst å

troende katolik!

Djävulens verk

så måste det vara!

I de yttersta tiderna

måste vi hålla samman!

Ge inte upp!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 275 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-17 16:40



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Jag ryser när jag tänker på hur många liv dom har fördärvat.
Vidrigt!
2019-03-18

  Bibbi VIP
Skriver under på ResenärGenomLivet
2019-03-18

    Lars Gullberg
Biktstolarna är fulla med synd och satans verk
2019-03-18

  ResenärGenomLivet VIP
Sanningen kommer alltid fram förr eller senare...
2019-03-17

  Stay Golden
''No rest for the wicked''
2019-03-17

  SatansSon
det är bögpedofiler niliboy.
2019-03-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Det är fruktansvärt att läsa om dessa troende, som missbrukar barn.
2019-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy