Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Breakfast on your skin!

Breakfast on your skin

Softly tender and red smiley shin

 

Tasting cherry lips

Sweeter than cotton candy

 

Gently caress in a warm embrace

Then fall asleep breathing and dreaming

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin  2019-03-16




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-17 16:52



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
warm and dreaming!
2019-03-17

  ResenärGenomLivet VIP
Härlig närhet med hetta...
2019-03-17

  ULJO
Nice
2019-03-17

    ej medlem längre
En sinnlig upplevelse förmedlar du så fint. Som att befinna sig på kärlekens tivoli.
2019-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin