Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Echoes of my footsteps!

The echoes of my footsteps

Softly pounding away

 

Laughing loudly

In the tunes of the swirling wind

 

Feeling like a merry-go-round

Bubbling in my belly

 

And my heart bets

Like drumsticks on dry skin

 

Something is about to happen

The universe knows the answer

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin  2019-03-16




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 241 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-03-17 16:56



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Bubblig härlig känsla!
2019-03-22

  Marita Ohlquist VIP
Underbart att känna så!
2019-03-18

  StinaJ VIP
Förväntan går som en tråd genom hela texten.
2019-03-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
What´s
around
the corner
not easy to say
but only hope and
pray that you are
on the right way!
2019-03-18

  Blomma-Stjärna VIP
härlig är din känsla av förväntan!
2019-03-17

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt förväntansfullt...
2019-03-17

    ej medlem längre
Du beskriver ruset i förväntan så underbart!
2019-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin