Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara jag

 

 

jag är inte Guds bästa barn

men inte heller hans sämsta




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-17 18:58



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Jag är Guds bästa barn, även Satans bästa barn.
Det kommer bli vårdnadstvist när jag dör, fy så jobbigt.
Äh, stannar kvar som osalig ande på Jorden istället.
2019-03-19

  Niliboy
Så är det nog för många!
2019-03-18

  Fulbergarn
hm,
låter henne avgöra
när jag kommer
till st Per
2019-03-18

  Kungskobran VIP
Kommer jag till himmelen
eller helvetet
ingen vet
2019-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP