Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-

går in i kapseln
av besvikelse
den är större på insidan

jag sträcker mig efter väggar men når dem inte
taket är dolt av svart rök
golvet viker, ändlöst är fallet

utsidan blir förvrängd
dess färger och ljus blir kluster
hoppet hotar som ett monster

jag fastnar i den kortvariga trösten
äter självföraktet glupskt
klamrar mig vid min ensamhet
festar med min oförmåga, somnar
med min skam




Fri vers av Marta
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-17 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta