Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara hans

Håller om min hand
som blir liten i hans
i hans famn är jag där jag ska

Alkohol får blodet att svämma över
men bakruset snyftar och ångrar

Jag ringer inga systrar
Odiskade glas
förtjänar kalla tystnader
och i ett omkullkastat vardagsrum
kan alla trampa snett

Innan förstod jag inte
att brustna läppar
smakar så sött

Håller om min hand
som blir liten i hans
i hans famn är jag där jag ska
viskar
spring spring
spring




Fri vers av erme
Läst 183 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-23 21:49



Bookmark and Share


  Stay Golden
mysig love
2019-04-24
  > Nästa text
< Föregående

erme
erme