Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det sociala arvet.

Psykopatin utövas av en Schizofreni som lägger strategi ur sin Mani.
Totalt meningslös empati, full av apati förvirrad och paranoid.
Det kommer sluta i tragedi.


S. Turesson




Bunden vers (Rim) av S.Turesson
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-17 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.Turesson
S.Turesson