Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LE!

När jag vaknar och träffar grynningen 

fattar jag att

ingen natt

inget mörker

ingen skymning

ingen höpplöshet

varar för evigt

Le

Dags för utgången

Le

Det avgudande ljuset kommer

Oavsett när




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 287 gånger
Publicerad 2019-06-30 11:19



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet med förtröstan om ljusets återkomst!
2019-07-01

  Öknens Ros VIP
Det ljusnar alltid vid horisonten!
2019-06-30
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP