Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

Jag är den briljante,
jag är den intressante.
Jag är den charmante,
jag är den extravagante.
Vad hände egentligen med Jante?
Det har tynat bort
och endast jag bestått.
Men medan jaget till skyn flaxar,
växer tyngden allt större på våra axlar.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Sinde
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-17 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sinde