Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jaha en smaskig slaskig mars natt kom denna till.


Sårbar

Ett barn på en grå trottoar
En ängslig längtan
Efter mor och far
och floden rinner ut till ett hav

Det slutar inte rinna som innan
Ja allt var rätt eller fel
det blev min dimma
Jag såg en hinna försvinna
o längst nere i brunnen det skimrar
Jag är barnet som ville lära mig att simma

Huvudet lågt fasten jag går på tå
Dansar svag på ytan men jorden håller mig hårt
Om jag för en sekund bara kunde förstå
Hur tiden läker alla sår




Fri vers (Fri form) av Ettväxandefrö
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-17 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ettväxandefrö