Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solnedgångens förlorade land

I solnedgångens förlorade land
Där har glömda minnen sina bon
De dansar i den färgsprakande glöden
Från dagen som just har nått sitt slut 

Och om vi en natt drömmer extra vackert
Så är det bara något av våra glömda minnen
Som kommit dansande till dig och mig
Med sitt ljus från solnedgångens förlorade land




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-17 22:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra!
2019-03-24

  Marita Ohlquist VIP
Läser och njuter av din fina text!
2019-03-18

  Feliaxel VIP
Fina rader om glömda minnen
2019-03-18

  ULJO
Briljant skaldat
2019-03-18

    ej medlem längre
Lyriskt vackert!
2019-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP