Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du krossar mitt hjärta Jag smeker ditt ego.

Doft av lila liljekonvalj. Kadaver asätarna vräker i sig min själ av livets smörgåsbord tills endast ett naket skelett porlar mellan ebb och flod. Du bjuder på flugsvampens kött med vin med färg av levrat blod medan giftgrodorna tittar på. Du förskönar ditt yttre med läppstift och krossade kackerlackor rusar under din hud. Mellan ängel och hav, kameleont och leguan smälter och bildar guldtackor i form av en sfinx och öknens törst regnet trotsar som om vinden aldrig rivit i min aura som den vulkan som spyr ut bläckfiskens bläck. Med doft. Doft av lila liljekonvalj.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-17 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP