Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnor

Fallande stjärna
på horisont.
Svallande hår så blont;
jag önskade så gärna.

Ty ack jag vet,
att önskan bo
där stjärnan stod;
bortom vår planet.

Låt mig be, låt det arta
lys min rätta stjärnas ljus,
rymdens karta
hem till hus.

Stjärnor, stjärnor i miljoner,
vänder mig i sängen om miljoner.
Relationer, relationer;
Vad med relationer?




Bunden vers av Dorian
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-18 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dorian
Dorian