Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Me

Figther
Warrior maid
Wonder women
At least sometimes
Crying is a weakness I'm told
Or strength depending
But all in all I'm just
Her
A sligthly nerdy
Always emotional
Kinda sarcastic
Beautiful
Me




Fri vers av Nerdissta
Läst 144 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-18 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta