Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot min kropp

Dina slag mot min kropp
Likt ett bombhot av kärlek
Du kvoterar min livsgräns
lär mig att hantera yttre aspekter i en del av den stora sanningen
hopplös,
värdelös
liten.
Dina slag mot min kropp, är allt jag vill ha,
dina slag mot min kropp är en del av en kärleksrevolution.
Dina slag mot min kropp fördelar mig i bitar,
dina slag mot min kropp är det enda jag någonsin vill ha.
Dina slag mot min kropp är du.
Allt jag vill ha är du.






Fri vers av Whirlwindpoesi
Läst 136 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-18 01:12



Bookmark and Share


  ScandinavianDrifter
Om jag hade skrivit de första 3 raderna så hade jag smålett nöjt åt dem från och till en hel dag. Mycket välformulerat!
2019-03-20

    ej medlem längre
Fint
2019-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Whirlwindpoesi