Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör dig själv väl...

Låt musiken bryta in
Låt musiken fullt bli Din
I hela Dig, säg aldrig till den nej
För den vill ju Dig bara väl
Lyfter Dig som Din själ
Med sin ton med sitt flyt
Känn dess karess, ger mindre stress
Kontakten med den aldrig bryt
Med den kan motgång vändas till gemyt
Och när personer och saker syns från annat håll
Då spelar de plötsligt en helt annan roll
Bara för att Du på allt har nått en annan koll...
Javisst musiken väcker läcker möjligheter
som ett såll... Så den behåll, behåll, behåll!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-18 05:32



Bookmark and Share


  ULJO
Musik är livet. I både med och motgång
2019-03-18

  Feliaxel VIP
Ja musiken berikar vårt liv
2019-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt