Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vässar mitt svärd pennan och skriver på

Jag vet att jag med min penna
irriterar den politiska korrektheten
även min röst skaver deras öron
men det bryr jag mig inte om
utan fortsätter göra så länge
jag vandrar på jorden, full av liv
media vinklar tvistar vänder sprider lögn
lägger inte min viktiga tid på att lyssna
läsa deras mörkläggningar som sprids
ut dagligen över mitt lilla avlånga land
de gör allt de kan för att leda folk
in på villovägar, och ifrågasätter man
undrar varför de kastar ut en massa flosker
då får man räkna med hagelskurar
stora hårda isbollar kastas emot
men då tar jag min pilbåge och skjuter
sönder en efter en och fortsätter framåt
vässar mitt svärd pennan dagligen
man vet aldrig när attacker kommer
det gäller att vara redo och försvara sig
de ska inte tro annat, hårt mot hårt
som min mamma sa häromdagen
tack för uppmuntran lilla mor!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-03-18 11:56



Bookmark and Share


  Björn Karlsson


Mellanrum i texten skulle ge mig som läsare mer av texten

Texten är bra, fylld av själv förtroende och kraft


2019-03-18

  Bibbi VIP
Hes. 3:8,9
2019-03-18

    ej medlem längre
Den som sågar på sin gren får sällan ett äpple på sitt huvud.
2019-03-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP