Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Puberteten och amygdala

Fram till puberteten var jag relativt intelligent
amen då blev jag amygdalakidnappad




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-03-18 14:45



Bookmark and Share


  Sturesdotter
*fnissar högt - igen*
Träffsäkert!
2019-03-21

  Marita Ohlquist VIP
Stress kan vara förödande!
2019-03-18

  Stay Golden
Could happen to the best - show must go on!
2019-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP