Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 7

 

Ett upprättat barn
Älskat och sett bekräftat
Himlen öppnar sej

 




Bunden vers (Haiku) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2019-03-18 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP