Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katten

 

Med katten i band

rör hon sig i centrum

samtalar gärna 




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-18 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP