Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Början till ett avslut

Månen ler bakom molnen,
färgad av natten,
sminkad av solen,
förälskad i varje liten stjärna.

Livet färgas brutalt,
under en regnbåge.

Jordens blodkärl andas,
så tyst på dagen,
lugnast om natten.




Fri vers av Ewelina Mann
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-18 20:16



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Vackert
2019-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann