Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är så trött på oss män


vi duger bara till några ting

att knullas
att användas som slickslavar

att ge dyrkan, åtrå, kärlek

att användas som tjänare
slavar, arbetare

att brukas på alla vis

det är våra funktioner


ni är gudinnor
ock så skall ni behandlas























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando
Läst 373 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-18 22:21



Bookmark and Share


  annapoem
Haha Annie b’larsson!!
Precis så. De går att använda till mycket ;)
2019-03-19

  Annie b'larsson VIP
Kom gärna hem till mig och putsa mina fönster, måla och tapetsera om lägenheten och frakta bort allt skräp som samlats över vintern, så ska du få en kopp kaffe och en kaka.
2019-03-18

  Nina Nightwish
Ja, tänk den som var Gudinna ouppnåelig och mäktig
2019-03-18
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando