Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför jäktar du dig fram på livets väg

Varför har du så bråttom
frågade jag en medmänniska
varför jäktar du dig fram på livets väg
vet du inte om att du springer
emot döden som väntar bortom
det osynliga hörnet och då
finns du inte mer här på jorden
varför stannar du inte upp mer
och absorberar det som finns
runtomkring dig, se alla ögonblick
vi ska alla lämna denna värld
så mitt tips är, stanna till ibland
försök vara närvarande andas in
känn hur livet fyller på med energi
lyssna in och låt dig hänföras av ting
som naturen har att erbjuda gratis
ett dukat bord ligger framför
bara att ta och smaka dricka
din själ kommer må bättre
ditt hjärta ticka lite ivrigare
välmående slag som vill öka
din livsglädje och lust skapande
stanna upp i stressen och försök
fånga in livets vandrande dagar
berika dig med dess olika gåvor
ta för dig medan du kan..







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-03-19 08:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2019-03-20

    ej medlem längre
En verkligt feelgood-text att må bra av. Tack för upplevelsen mare!!
2019-03-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP