Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mars

 

 

månad

och stadsljuden råder

 

inbakade i morgon

dimma

dis

 

skall fram

i tiden vara;

men tanken stilla

som en vy i en annan värld

 

i tystnad

 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-19 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP