Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att inte ha problem med manshatet




min mamma älskade mig
min kvinna älskar mig
det räcker så bra

jag tänker ändå på alla barn
som kommer att födas i framtiden
och som får veta att de "inte har någon pappa"

hur ska mamman förklara det
speciellt
för pojken

-"han var omöjlig"
-"vilken han ?"




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Gunnar Hilén VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-19 10:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sd
2019-03-19

  Gunnar Hilén VIP
"hen" är en grammatisk och emotionell kastration
2019-03-19

  Gunnar Hilén VIP
nä, hen. hen är inget kön.
2019-03-19

    ej medlem längre
hen
2019-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP