Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läketid

Om ens kropp är utsatt

för onormala påfrestningar;

så har den också en lång tid

att få det hela normalt igen




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-03-19 11:24



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
Håller med och får mig att tänka på hur svårt det är ibland (eller kanske för det mesta) att acceptara läget.
2019-03-20

  Solstrale VIP
Mycket riktigt - ibland ett helt livsprojekt att ordna upp det!
2019-03-19

    Sefarge VIP
Så sant skrivet!
De flesta vill bli
Friska så fort
det går. Med
snabbaste
Tänkbara
Metoder
Och förglömmer
Kroppen o psykets
Läketid




2019-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP