Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du har lärt mig!

 

Du livet!
Har
Lärt mig evig sörja!

Varför?

Du livet!
Har
Lärt mig sluta drömma!

Varför?

Du hand!
Har
Aldrig varit för mig när jag föll sönder!

Varför?

Du man!
Har
Våldtagit mig .. Jag var ett barn.. Pojke

Varför?

Du människan!
Har
Aldrig varit human!

Varför?

Du enda, måste religionen!
Har
Lagt ett pris på min kristentro!

Varför?

Du Gud!
Har
Alltid lärt mig kärlek och förlåtelse, VAR är DU?

Du land!
Har
Evig utvisat mig!

Varför?

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2019-03-19 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP