Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De känsliga frågorna

 

De känsliga frågorna ställs
INTE
Direkt till en individ

Oväntade reaktioner kan förekomma

Av kärlek
För
Kärlekens skull

Av respekt
För
Vänlighetens skull

Av integritet
För
Självständighetens skull

Mycket känslig för mig själv
Mindre känslig för andra
Och kanske icke känslig alls för någon

Frågor som kan väcka ilska hos individen
Frågor som kan väcka och sprida hat mot andra
Frågor som kan leda till direkt ingrepp, attack

Alltyp direkta frågor oavsett hur enkla är dem
Kan vara väldig känsliga för någon av någon skäl
Kan såra någon avsiktig/oavsiktlig

De känsliga frågorna!
Ställer man direkt först till sig själv
Begrunda, tänka förställa sig själv… innan

Accepterar jag att någon ställer sådana frågor till mig?
Har jag tålamod, förståelse … ocv
Men varför tillåtar någon sig att ställa sådana frågor?

Alla har sina brister!
Alla vill inte prata om vissa sakar!
Alla ej har lika tålamod att bli utsatta för en direkt attack!

De känsliga frågorna!
Är
Våra skyddade identitet mot andra!

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 120 gånger
Publicerad 2019-03-19 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP