Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din sida av sängen

Jag drar ett hastigt och djupt andetag
Ögonen slår upp
Allt är som vanligt
Mörker, tystnad, men
Hjärtat rusar

Fosterställning på min sida
I den stora sängen
DIN sida är tom
Slät och kall
Sedan länge

En ingivelse får mig
Försiktigt lägga handen
Där ditt bröst en gång vilade
Svindel, bränner, skälver
Ett stort svart HÅL öppnar sig

Akta!

Akta!

Vänder ryggen mot avgrunden
Ännu några timmar kvar innan jobbet




Fri vers av La yegua
Läst 270 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-03-19 11:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fantastisk
2019-03-19
  > Nästa text
< Föregående

La yegua
La yegua