Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnat ett litet barnbarn


Den blå bollen

Du ger mig
din lek idag
När du fångar
den blå bollen
och håller den
mot ditt lilla
huvud
Du ger mig
din balans
När du
balanserar
över bänken
med bollen
på huvudet
Du ger mig ditt
charmigaste
leende
När du snurrar
bollen med dina
små händer
i ett nyvunnet trix
För att sedan låta
den fara, rakt in i
mål
Därefter delar vi på
en banan
och går på kondis




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-19 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP