Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsord

 

 

lämna inte ut din själ

någon kanske den stjäl

 

om din integritet bör du värna

annars andra hackar gärna

 

låt ej andra ta äran åt sig

det du åstadkommit för dig

 

känn dig stolt över den du är

även om du inte är miljonär

 

du behöver inte vara perfekt 

det är ju ingen i din släkt

 

känn frid och harmoni

det ligger mycket däri

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-03-19 14:28



Bookmark and Share


  Fulbergarn
En ska va
som en ä
2019-03-21

  Kungskobran VIP
Bästa harmonin uppnår man genom att vara fullt upptagen med att göra ingenting
2019-03-20

  Bodingen VIP
"känn frid och harmoni", ja det vore nåt, undrar hur man gört'...
2019-03-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Så rätt tänkt!
2019-03-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja att få gå
omkring och
bara duga det
det va´nå´t
som alltid skulle
kännas gott!
2019-03-19

  Niliboy
Tack för de orden!
2019-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP