Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monodialog (hört på bussen)

 

….....hej. jaså. va? menar du det? ja. ja. ja. så pass. mmm. vadå? jaha. jo jo förvisso. om jag? vet inte. ja. ja. ja ja. ha ha ha. jo då. det förutsätter jag. nej. nej. vad säger du? absolut. va? va? vad säger du? jo. jo. jag förstår. va? en analvibrator? nä hä. nä hä. ja så det säger du. jo. jo. jaså. jo jag hör vad du säger. det låter bra. om jag har frågat dom? det är ingen ide. va? va? jaså. jo jo. jaså du menar så. ja jag har tänkt på det. ja. ja. ja. va? nä hä? det menar du inte. ja. jo. ja. nej. ha ha ha ha ha. va?? menar du allvar? tillsammans med dig? på torsdag? nä du skojar. som man bäddar får man ligga. men då. jag? nä nä. pyttsan! aldrig! va. ja. va. ja... jo det menar jag! tyst lyssna på mig nu. sluta slingra dig. vi gör det på torsdag. vad? ligger med varandra ute i skogen. jo det gör vi! va? vadå? nä. nä. nä. lägg av. nä nu får jag spader... du och jag och dom? sällan. aldrig. fan vad du jiddrar. lägg ner det där. ok. bra. du bara skojar? ja. ja. ja. jaaaaa säger jag ju. börja lyssna nu! jo förvisso men ändå. så pass? ja det tog jag helt för givet. va? va? va? solklart...…..




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-19 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP