Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ligger kärlek i luften banne mig

För det våras nu
Så ta på dig dina dansskor och bjud upp din älskade
på en liten tur och retur
Gå ut i vårsolen och dansa, skratta och ha det kul
Vad mer kan man begära

Släpp dig själv lös
Det är bara att ta till och ös
Visa alla vad du går för, visa lite klös
Så släpp dig själv fri ifrån vinterns kalla kuvös
För nu ligger det kärlek i luften banne mig...

Ken Cassel
19/3-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 133 gånger
Publicerad 2019-03-19 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel