Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solarflares


De lätt tillgängliga
tendenserna
exempelvis växlingar
i luftrummet
'solarflares'

Katterna ligger
i det vita ljuset
den vita massan
inandas

Ser dem
sövas

Införlivas i nya
svängningar
där nya växlingar
och val
tar form







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-19 15:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En bra text!
2019-05-08
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP