Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
9 rader x 9 stavelser, diktat av den fiktiva Fröken Sardin 139 vårar gammal ...mitt i denna meta-deckare...


FiskarDeckarTrion, kap. 29 : SikFika

 

 

när vår grupp söka borra med pik

 

i hårt uppdrag av livrädda lik

 

börjar spöregna spättor och spik

 

tre grå veckor av inställd trafik

 

tills i vårsol syns strandkant ej lik

 

lyckligt spöke med nyfödd mimik

 

bygger brädor till båtars fabrik

 

fikar tätt efter gärsens metrik

 

var sardinask blir rikt fylld av sik

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-20 01:59



Bookmark and Share


  Nanna X
Jaha så det var sik-peripetin, då?
2019-03-20
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP