Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hatar

Jag hatar dig, varje ben i min kropp skriker hat. Varje tår som lämnar mig är varma av ilska. Varje ord som jag yttrar är spetsade med spikar och nitar.

Varje tår jag fäller avskyr jag. Jag avskyr att dessa tårar fälls på grund av dig. Dessa tårar förtjänar mer, dessa tårar som rullar ner på mina röda kinder till min kalla hals förtjänar mer.

Jag hatar dig. Varje gång jag ser dig men du inte ser mig. Varje gång du går men jag står stilla. Jag hatar att du vet mer om mig än jag vet om dig. Jag hatar att jag öppnade nu mitt stilla hjärta när ditt varit stängt och låst hela tiden.

Jag hatar att jag inte hatar dig. Jag hatar att varje tanke jag får när jag ser dig inte är hat. Jag hatar att varje ord jag yttrar när jag pratar om dig inte är spetsade med spikar och nitar. Jag hatar att jag bryr mig. Jag hatar.

Jag hatar.




Fri vers (Fri form) av Alltid Här
Läst 389 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-19 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alltid Här
Alltid Här