Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


laGd

 

 

Hon tänkte att hon ville ge sig själv ett löfte, 

dessa vinterdagar med sin sol, all denna kyla som

så lätt förtära.

Detta att se det mörka i allt ljus som tvingar sig

in i alla förfärande gömslen, hon tänkte den

som ett allt för nära andetag vid halsen eller

denna närande upplyftande lögn som livet så bredvilligt bjuder på.

 

Har man vingar kan man flyga tänkte hon och

putsade sitt,

 

 

Genom livet ska man flyga fritt. 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-19 20:34



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Länge sen jag läste något av dig (jag som inte varit här): ditt djup, ditt fångande av det lätta blandat med det tunga.
Du skriver med glöd. Oavsett ämne. Tack.
2019-03-21

  ULJO
Så sant. "Genom livet ska man flyga fritt"
2019-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP