Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En historia från Skåne.


Tåsst, törstig

Smeden Jonas ligger på sjukhuset för
observation. Törsten plågar h0nom svårt!
Men han får inget att dricka, " å sme som han e,
e han van te å dricka au både de ena å de annra".

Det blir rond och dr stannar vid Jonas säng.
- Nå herr Paulsson, hur e de?
- A, ja e så djävra tåsst!
- Det förstår jag! Det är nödvändigt för
undersökningen! Och tyvärr, röntgenplåtarna
visar, att ni har magsår!
- Tror dr varkligen de? Kan de ente bara va sau,
ad de e en torrspricka...




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-19 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt