Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... Och så var det då det här med att försöka se det positiva i det mesta även när det kanske kan kännas näst intill så omöjligt som det skulle kunna bli ... i augusti 2013! Idag finns det ett mer konkret mål för min väntan vilket jag når med jämna mellan


Fördelarna med att vara i väntans tider ...

... är inte allt för få
utan snarare väldigt många ...

Speciellt på dagarna
men än mer ensamma nätter
när de känns som allra mest
fyllda med allt för närvarande tomhet
och utan undantag 
i väntan på kommande dag
blir smärtsamt utdragna och långa ...

- Men till skillnad mot 
när man inte är i väntans tider
utan är mer upptagen av
livets mer positiva sidor ...

... tänk bara på
hur mycket tid över
man får till sådant som
poeter.se
med allt vad 
läsande av andras texter
men än mer
för skriftandet av egna flöden ...

... Om egna och andras öden ...

Det är inte så sällan
dessa väntans tider
ger upphov till
att man upptäcker individer
som skriftar så innerligt
att det inte kan undgå 
att känna hur orden når fram
och berör en inom
i varje litet skrymsle och vrå ...

Individer 
man inte ens visste finns till ...

... och som om man inte 
haft så mycket tid över
på grund av all väntan ...

... inte skulle ha fått veta
att de utgjorde en verklig existens
i samma Universum 
som där man själv finns till ...

Ibland får det oanade konsekvenser
för såväl ens välgrundade fördomar
som ens övriga utgångspunkter
och andra livsreferenser ...

- Alla dessa oväntade nya perspektiv
på såväl sorgen som kärleken
men jämväl så ock på 
själva existensen 
och det Universum
utifrån vilket man 
allt annat oförändrat
haft som grund för
när man en gång skapat 
och eller erhållit sina referenser ...

- Inte är det då så förunderligt ändå
att man i väntans tider
stundom överraskar sig själv
när man över alla invanda mönster
och övriga kommunikationsgränser går ...

Och när man sedan befunnit sig 
i väntans tider några eller allt för många år
plötsligt upptäcker och konstaterar
hur många nya livsperspektiv 
man fått av alla dessa individer
som skrivarvänner genom åren kommit att bli ...

- Men även om detta är den positiva aspekten
på att befinna sig i väntans tider
så är det ingenting som på något som helst sätt bestrider
min saknad och längtan efter att du ska komma till mig ...

... Ty för mig är kärleken
själva fundamentet för livet
men då vill jag dela den med dig
som är ämnad för mig ...

Du fattas mig!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-03-19 21:27



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vad väntar man på?
döden kommer ändå
inget att göra något åt
man kan bara säga förlåt
om det var något man gjorde
som man inte borde
ha gjort
2019-03-20

    ej medlem längre
Inget är som väntans tider, jag önskar dig allt gott.. Kram Peter
2019-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP