Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnedra mig?


mig gör det inget
när kvinnor samt killar

förnedrar mig

för att jag är en cuck
kommer för snabbt

är submissiv
dyrkandes gudinnan

betjänandes, bejakandes
behagandes henne

ni kan förnedra mig
på alla sätt ni vill

utnyttja, förnedra
hur mycket som helst

min dyrkan inför henne
är solid

bara utökandes
allt mer

eftersom























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-03-19 21:56



Bookmark and Share


  SatansSon
he he
2019-03-22

  genni VIP
När det är äkta...
2019-03-20

    ej medlem längre
§
2019-03-19
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP