Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Teckning färglagd med tusch: Solstrale… Ett sjunde barnbarn på väg, släkt och syskonen två väntar här då, när du äntligen kommer till oss...


LÄNGTAN EFTER ETT SYSKON SOM ÄNNU INTE FINNS

 

likt en champinjon

en på en miljon...

det ger en ton

...

en känsla av fröjd

en känsla som är nöjd

en känsla som tar höjd

...

ett syskon är på väg

...

en syster eller bror

längtan den är stor

små fötter i stora skor

...

vi tänker på dig

när du kommer -HEJ!

sen kan vi inte säga NEJ...

...

vi kommer att älska dig

vare sig du är kille eller tjej

men ännu vet vi det ej...

...

två systrar så rara

väntar dig bara

tre blir barnaskara 

...

alla goda ting är tre...

...

det ska du som ännu ej finns

få känna och se...

...

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-19 22:27



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Grattis till alla barnbarnen! Jag har lika många. :) Underbart är det!
Fint i ord och bild.
2019-03-20

  Feliaxel VIP
Fint skaldat om längtan
2019-03-20

    ej medlem längre
han hon hen
2019-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP