Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Textil: Solstrale ... Motiv på en väska jag sytt...


OM LUGNET INFANN SIG

 

där du sitter

liksom jag

de dagar

kanske idag

 

de som inte håller ihop

de dagar likt en mörk grop

 

sprider sig paniken?

smittar andras oro till dig?

känner du världens alla katastrofer närma sig?

 

om lugnet då kunde infinna sig

och det steg ned intill dig och de dina

om lugnet knackade på en dag

och det kom för att stanna...

visst skulle det kännas underbart!?

 

men...

är du fångad i dystopiska rädslor?

domedagsprofetiorna tagit över...?

alla vakna timmar bara kaostankar?

 

men...

så plötsligt hör du bara till... ... 

finner dig uppslukad av världens skönhet

och ser allt det vackra i de små detaljerna

somnar ovaggad  efter en simtur i klart vatten

 

så vore det om lugnet i dig infann sig

om lugnet infann sig...

om du lät lugnet infinna sig

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-19 22:52



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Kom lugn
Kom frid
Kom ro och vila
2019-03-21

  ULJO
Så fint skaldat
2019-03-20

  Nic
Du fick mig lugn i slutet av din text, lite lagom så här nära läggdags, tack
2019-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP