Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


den som i mörker famlar

 

är den som

inte leds utav

sitt inre ljus

 

eller som släcker det

när det som mest behövs

för att snåla på det till sig själv




Övriga genrer (Aforism) av Solstrale VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-03-20 00:08



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Ja mycket tänkvärda ord
2019-03-21

  Nils-Robert
fin dikt om det snäva egot
2019-03-21

  Marita Ohlquist VIP
Kloka ord på hög nivå!
Tack för den.
2019-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP