Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


en utjämning ska ske


En liten vårdagjämning


Alla behöver vi en liten
vårdagjämning
någon gång då och då

då de allra mörkaste dalarna
och de allra högsta lyckotopparna
kan mötas där på mitten

de två vågskålarna lite lätt svajande
för att väga jämnt -
gung-gung

Ja en liten
vårdagjämning
är inte dumt att få vara med om

tror jag inte bestämt
att det kommer en hit
just idag

för att skapa jämvikt
mellan dag och natt

demonstrerande
solens och månens svajande
balansakt -

gung-gung




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-20 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP