Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspiration Min lyckas Samarkand av Uljo


Navigare necesse est

Utan havet skulle jag förgås

det är där som lyckan nås

att få segla mot horisonten

möta mörka åskfronten

att segla mot soluppgången

det gör min fången

i havets oändlighet

det är det bästa jag vet




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-03-20 08:14



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Jag seglade för första gången i somras, men hade sån otur att det nästan var vindstilla den dagen så vi fick puttra på med motorn för att ta oss hem sen.
2019-03-20

  Öknens Ros VIP
Havet en inspirationskälla till poesi.
2019-03-20

  Kungskobran VIP
Gillar att simma och dyka åxå
2019-03-20

  Fulbergarn
På havet du trivs
som en fisk i vattnet
fast på båten
2019-03-20

  Feliaxel VIP
Svårt att vara utan det underbara havet
2019-03-20

  ULJO
Havet är underbart och din text förstärker längtan dit
2019-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP