Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kollektivliv - år 1

 

Första månaden i kollektiv
avklarad med steg och kliv

fram och åter gått in och ut
aftontid kroppen totalt slut

kompisar under samma tak
vi bor i fyra egna sovgemak

alla har ju sina färdigheter
en kan el den andre tapeter

integritet blir dock som förr 
vid gäsp reglar jag min dörr

eremiten då gör sig påmind
öppnar inte för någon grind

många fördelar att bo så här
hoppas vi ej på varandra tär




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-20 20:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra rimmat
Roligt att läsa
2019-03-27

  Fulbergarn
om huset är stort kan det funka
låter väldigt 70-tal
2019-03-22

  Öknens Ros VIP
att leva i kollektiv kräver nog sin man och kvinna, att samsas under samma tak kräver samarbetsförmåga och vilja till kompromisser. Dock skönt krypa in i egen vrå för kontemplation.
2019-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP