Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ensamhetens sfär fröjdas pennan

Skriver inte för att bli klappad medhårs
skapar inte fram budskap som måste ha
massa beundran eller stående ovationer
jag är konstnären som lyder då pennan
arbetar på och formar sitt eget unika
den bryr sig inte om inbördes beundran
där har den aldrig trivts och kommer
aldrig att göra så länge den pulserar
glöder av livskraft brinner av lust
den fröjdas i ensamhetens sfär
där föder den ut i frihet






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-20 13:12



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Beundrar Dig.
2019-03-20

    ej medlem längre
Männniskan - det sociala djuret.

Ibland leder dess välstuderade flockmentalitet till progress och ibland till stagnation och eventuell undergång.

Progress syns tydligast i främst kvinnors valfrihet samt deras personliga säkerhet. Kvinnans plats och utseende i det offentliga rummet är en kraftfull markör för detta.

Det omvända gäller vid stagnation.

Dina ord vittnar om en stark ryggrad.
2019-03-20

  Solstrale VIP
Det är samma här! Varför då? Det är frivolter i själens boning som studsar fram oförtrutet! Bra ... Så ska konstnärer tala!
2019-03-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP