Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gisslande ensamhet i storstan.


ENSAMHET

Vid Fältöversten efter Lidingövägen
satt en ensam man i en burgarbar,
stirrade med tom blick framför sig
på passerande människor.
Vid varje passerande mumlade han
"Look at mee" - ensamhet, utsatthet,
ingen säger ingen stannade upp för
att fråga.
Mannen sökte bekräftelse och kontakt.
Bubblan rymmer oss alla, dessväre

Livet gick vidare utan engagemang.




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-20 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje