Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Satans barn

 

Vissa påstår att!
Vi alla människor är Guds barn

Helt fel !
Och aldrig instämmer!

En del människor
En typ människor

Är satansbarn
Är satansverk!

Till en människoslakteri troende folk tillhör de
Med allvåld bygger de sin måste egen imperiet

Byar och städer bränner de till grunden
Barn och kvinnor våldtar de utan nåd

De ställer sin enda krav på hela jorden!
De har ett enda krav på alla!

Var en av oss!
Eller bli mårdat!

Och plötslig!
Får de alluppmärksamhet som ett offer för våld

Samma typ brotala våld som de använder mot andra
Samma hakkors som de använder mot andra

Liv av andra tog de bort
Med liv betalade de tillbaka

Blod av andra spolade de bort
Med blod betalade de tillbaka

Öga för öga!
Tand för tand!

Står det INTE så!
De få känna, smaka på deras egen blod1

Hat/hakblickar evig blickar de mot andra!
Hat/hakblickar evig få de tillbaka!

Satansbarn är inga offer!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 120 gånger
Publicerad 2019-03-20 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP